FFF
Referenser

ManCon's kunder kommer från en mängd olika branscher. Den minsta gemensamma nämnaren är att de satsat på tjänster från ManCon som stöd för sina verksamheter.
Vår målsättning är alltid att inleda långsiktiga samarbeten med våra kunder. Detta ställer krav på oss att vi utvecklar våra tjänster och system i takt med kundens ökande behov.

Genom att klicka på Läs mer... kan du läsa mer om några av våra kunder och vad vi gjort för dem.Peter Albertsson GoKart & Events

Skriv ut PDF
Uthyrning av gokart och anordnar events för företag och privatpersoner.
Banan är byggd som en miniatyr av den "riktiga" Kinnekulle Ring, en av Sveriges mest berömda racingbana.
Senast uppdaterad 2011-11-12 18:53
 

Skaraborgs Trädgårdsmaskiner

Skriv ut PDF
Skaraborgs Trädgårdsmaskiner erbjuder produkter, service, reservdelar och tillbehör till maskiner för mark- och gräsvård.
Senast uppdaterad 2011-11-12 18:55
 

Bonde Micke & Marita AB

Skriv ut PDF
De kan vara bekanta på grund av dom medverkade i första säsongen av TV-programmet "Bonde söker fru" som går på TV4. Verksamheten finns på gården Sörgården och består av köttproduktion, växtodling, entreprenadverksamhet och tillvärkning av naturtvål.
Senast uppdaterad 2011-11-12 18:56
 

OFAB i Skara AB

Skriv ut PDF
OFAB erbjuder produkter som stallinredningar, rotatorer, timmergripar, vinschar, hydraulcylindrar m.m.
OFAB’s affärsidé är att tillhandhålla produkter av hög kvalitet från tillverkare i Frankrike, Tyskland och England till bra priser.
Senast uppdaterad 2011-11-12 18:57
 

YPOS - Yrkesföreningen för Personligt Ombud i Sverige

Skriv ut PDF
Yrkesföreningen uppgift är att samla de personliga ombuden som finns spridda över hela vårt land. Personligt ombud för personer med psykiska funktionshinder är en yrkeskår som består av cirka 300 personer. Många ombud arbetar ensamma i sin kommun och behovet av kollegor och stöd är viktigt för att klara av sitt arbete.
Senast uppdaterad 2011-11-12 18:58