FFF
Referenser

ManCon's kunder kommer från en mängd olika branscher. Den minsta gemensamma nämnaren är att de satsat på tjänster från ManCon som stöd för sina verksamheter.
Vår målsättning är alltid att inleda långsiktiga samarbeten med våra kunder. Detta ställer krav på oss att vi utvecklar våra tjänster och system i takt med kundens ökande behov.

Genom att klicka på Läs mer... kan du läsa mer om några av våra kunder och vad vi gjort för dem.Peter Albertsson GoKart & Events

2010-08-03 11:11
Uthyrning av gokart och anordnar events för företag och privatpersoner.
Banan är byggd som en miniatyr av den "riktiga" Kinnekulle Ring, en av Sveriges mest berömda racingbana.
Läs mer...
 

Skaraborgs Trädgårdsmaskiner

2010-08-03 11:06
Skaraborgs Trädgårdsmaskiner erbjuder produkter, service, reservdelar och tillbehör till maskiner för mark- och gräsvård.
Läs mer...
 

Bonde Micke & Marita AB

2010-08-03 11:01
De kan vara bekanta på grund av dom medverkade i första säsongen av TV-programmet "Bonde söker fru" som går på TV4. Verksamheten finns på gården Sörgården och består av köttproduktion, växtodling, entreprenadverksamhet och tillvärkning av naturtvål.
Läs mer...
 

OFAB i Skara AB

2010-01-04 16:28
OFAB erbjuder produkter som stallinredningar, rotatorer, timmergripar, vinschar, hydraulcylindrar m.m.
OFAB’s affärsidé är att tillhandhålla produkter av hög kvalitet från tillverkare i Frankrike, Tyskland och England till bra priser.
Läs mer...
 

YPOS - Yrkesföreningen för Personligt Ombud i Sverige

2010-01-04 15:03
Yrkesföreningen uppgift är att samla de personliga ombuden som finns spridda över hela vårt land. Personligt ombud för personer med psykiska funktionshinder är en yrkeskår som består av cirka 300 personer. Många ombud arbetar ensamma i sin kommun och behovet av kollegor och stöd är viktigt för att klara av sitt arbete.
Läs mer...