FFF

Webbutveckling

Skriv ut PDF

Din webbplats ger potentiella kunder, anställda, partners och andra ett första intryck om ditt företag och dess professionalism.
ManCon fokuserar på innovativa idéer och anpassade webbdesign att uppnå en så effektiv online-resultat på den mest överkomliga pris.

 

Webbdesign

Hemsidan är ditt grafiska ansikte utåt och det är viktigt att allt känns enhetligt. Om ni har en grafisk profil så följer vi den, annars kan vi även vid behov ta fram en grafisk profil tillsammans med er. Vi strävar även efter att använda det senaste inom kodning och grafiska design för att hålla potentiella kunder / besökare uppmärksamhet och dina kunder kommer tillbaka till er hemsida, vilket leder till ökad försäljning och ökad varumärkeskännedom.

 

Skräddarsydda lösningar

Vi har erfarenhet av att utveckla mängder av olika typer av webbplatser och system.
Vi säljer inga färdiga webbplatser, i stället anpassar vi systemen så att de passar just dina önskemål och behov.

 

Får mycket på köpet

Vi fokuserar på att bygga moderna webbplatser och använda publiceringssystem (CMS) med öppen källkod såsom Joomla, Magento, Drupal. Fördelarna man får är att det finns tusentals utvecklare världen över som uppdaterar och förbättrar systemet. Detta ger dig och dina besökare spännande funktioner (moduler) som gratis eller till små kostnader som annars kostar stora pengar att utveckla.

Senast uppdaterad 2010-08-08 18:52