FFF

E-handelsystem

Skriv ut PDF

E-handel med Magento för ökad tillväxt

Med en systemleverantör som kan få ut det mesta av denna överlägsna och växande e-handelsplattform kan du ta din verksamhet till nya höjder. Var inte blyg. Erkänn! Det är därför du är här. Vi kan inte vänta med att ta ditt företag på en resa till tillväxt.

Skalbarhet
Magento ger dig verksamhet en bra start och som kan hjälpa dig att öka din omsättning utan att vara en kostym du växer ur.
Vi vet att du som kund har har krav på skalbarhet, funktioner och prestanda i systemet oavsett om verksamheten växer till 100 000 produkter eller expanderar till fler länder.

Flexibilitet
Med Magento får man en stor flexibilitet hur dina produkter presenteras och vilka attribut dina produkter

Support
Du får personlig och professional support för din ehandel så du kan fokusera på din veksamhet.

Modern
Magento erbjuder en modern och möjlighet till Unik design per kategori och funktioner som produktrecensioner, nyhetsbrev, sökmotoroptimering och filtrera på produkt etiketter.

Global
Språk- och valutahantering möjliggör att man kan nå en marknad med olika språk, valutor, betalningssätt och leveranssätt.
Som exempel kan man styra moms/skatt per land, kundgrupp eller produkttyp.

Open Source
Magento är ett open source ecommerce plattform som syftar till att ge nätföretag och undanröja hinder i affärsprocessen och flöde. Systemet och har vunnit flera prestigefulla pris, så som Best Open Source Software 2008 och Best New Open Source Project 2008. En av fördelarna med open source, dvs. öppen källkod, är att Ni får en välutvecklad ehandelsystem som är väl testad och som konstant förbättras av duktiga programmerare runt om i världen.

 

Behöver du mer övertygelse? Vi uppmuntrar dig att kontakta oss för mer information om Magento och E-handel.

Senast uppdaterad 2011-11-12 18:50